Kerneopgave
Det er er en kerneopgave for os at sikre den bedste service for vores kunder. Når vi afleverer en cykel fra reparation, er den omhyggeligt testet så kvaliteten af reparationen er sikret. Vi har et særligt fokus på at cyklen skal være sikker at anvende og med dette, stiller vi store krav til kvaliteten af reservedelene og udførsel af reparationerne.

Den miljømæssige gevinst
At cykle fremfor at tage bilen I hverdagen, er det miljøbevidste valg. Det søger vi hos FixnBike at understøtte, ved at gøre det lettere at få repareret din cykel. Vi kommer til dig når uheldet er ude, om det er på arbejdet eller hjemme hos dig. Hermed sparer du besværet ved at skulle transportere din cykel til cykelsmeden og vi sikre din bekvemmelighed.

Dagpleje og institutioner
FixnBike har erfaring med reparation af institutionscykler og samarbejder med flere kommuner i Danmark. Ved et servicebesøg repareres cyklerne på stedet. Det betyder, at børnene ikke skal undvære cyklerne i en længere periode. Børnene får mulighed for at kigge med når vores cykelmekanikere reparerer køretøjerne, hvilket værktøj de anvender osv. Vores cykelmekanikere er vant til børn og glade for børnenes nysgerrighed. En serviceaftale med vedligeholdelse og eftersyn af institutionens cykler og køretøjer giver dig tryghed og ingen uforudsete udgifter.

Indsats for langtidsledige

FixnBike ApS startede som en idé tilbage i 2015 Ideen opstod da vi søgte svar på hvordan vi kunne bidrage til at inkludere udsatte borgere på arbejdsmarkedet. Herfra udviklede ideen sig og blev til FixnBike ApS, en Registreret socialøkonomisk virksomhed. Vores vision om at inkludere langtidsledige på arbejdsmarkedet er forankret i en helhedsorienteret indsats som er skræddersyet den enkelte. Vi sikrer et inkluderende miljø hvor vi fokuserer på og udvikler den enkeltes styrker og arbejder ud fra troen på at alle mennesker har værdi og kan skabe værdi. I FixnBike har vi rammerne og ressourcerne til en indsats, der fremmer tryghed og involvering i virksomhedens virke og vækst – man vil blive set, hørt og opleve at arbejdsindsatsen er uundværlig.

Service
FixnBike ApS varetager reparationer af cykler, ladcykler, elcykler, barnevogne mm. Det er er en kerneopgave for os at sikre den bedste service for vores kunder. At cykle fremfor at tage bilen I hverdagen, er det miljøbevidste valg. Det søger vi hos FixnBike at understøtte, ved at være grundige og effektive. Når vi afleverer en cykel fra reparation, er den omhyggeligt testet så kvaliteten af reparationen er sikret. Vi har et særligt fokus på at cyklen skal være sikker at anvende og med dette, stiller vi store krav til kvaliteten af reservedelene og udførsel af reparationerne. Vi kommer ud og foretager reparationer på stedet. Har vi afhentet din cykel til reparation på vores værksted, afleverer vi den for at sikre din bekvemmelighed.

Familie Abonnement
Hos FixnBike tilbyder vi vores kunder en abonnementservice, der sikre deres transport på cyklen i hverdagen. For 45kr om måneden er hele husstandens cykler dækket og ved behov for reparation opkræves der kun for de reservedele der anvendes.
For abonnementet er opsigelsesperioden på 6 måneder fra opsigelsesdatoen.

Virksomhedsaftale
Tilbyd jeres medarbejdere en god løsning i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af deres cykler. Når virksomheden indgår en virksomhedsaftale med FixnBike påtager virksomheden sig et aktivt ansvar for medarbejdernes sundhed. At cykle bidrager til den enkelte medarbejderes sundhed og kan dermed have en positiv indflydelse på sygefraværet blandt medarbejderne. FixnBike sikrer at medarbejderne altid har en funktionsdygtig cykel. Med en virksomhedsaftale hos FixnBike påtager virksomheden sig på samme tid et socialt ansvar. FixnBike er en registreret social-økonomisk virksomhed som søger at bidrage til at langtidsledige bliver reintegreret på arbejdsmarkedet. Dette gør vi igennem en helhedsorienteret indsats som er skræddersyet og målrettet den enkelte borger. Sidst men ikke mindst påtager virksomheden sig et ansvar af miljømæssig karakter. At cykle er det miljøbevidste valg og det vil FixnBike gerne understøtte.

Vi kommer til din medarbejder der hvor der er behov for det og når der er behov for det. Vi reparerer cyklen på stedet eller transportere den til vores værksted og leverer den efterfølgende tilbage. Hermed sparer vi dine medarbejdere for besværet med at transportere og afhente cyklen hos cykelmekanikeren.

Aftalen inkluderer ladcykler, elcykler og almindelige cykler.
Kontakt os for en uddybende samtale.